В началото на деня Меркурий ще премине в Козирог ,

...
В началото на деня Меркурий ще премине в Козирог ,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 08.12: Не си ГУБЕТЕ времето

В началото на деня Меркурий ще премине в Козирог, подтиквайки ни да станем по-реалистични и да осъзнаем какво би трябвало и какво не би трябвало да вършим, ясно и с съответни цели. Няма да желаеме да губим времето си, а нещата, които споделяме, ще бъдат закон, само че и ще бъдем леко изтощени. Ще мислим доста за отсрочване на работата и отговорностите или за оставянето им по средата и ще го вършим с леки скокове пред дилемите и отговорностите, които сме поели.
Кои знаци са наранени през днешния ден?
Козирози, през днешния ден е вашият ден! Показвате класата си, очарователната си персона и потвърждавате, че опитът е значимо оръжие за постигането на всяка цел.

Овни, Раци и Везни, подредете всичко, довършете това, което имате да вършиме, а вечерта сте свободни, да се забавлявате, в случай че имате време за това.

Деви, Близнаци, Стрелци и Риби, това, че ви притеглят съществени и премерени хора, евентуално би трябвало да се счита за смешка на ориста ви. Ако смятате, че можете да отговорите на високите им стандарти, действайте. Ако ли не, време е да измененията критериите си.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР