В началото на 90-те години на миналия век се появява

...
В началото на 90-те години на миналия век се появява
Коментари Харесай

Да вдигнеш 260км/ч с 30-годишен Mercedes-Benz

В началото на 90-те години на предишния век се появява се заражда забавно партньорство сред Mercedes-Benz и Porsche, което дава резултати в обичан на доста автомобилни почитатели модел – 500E. Раздутата 124-ка е с внушително наличие на пътя, с помощта на раздутите си калници, необятни за тогавашните стандарти гуми и джанти и несъмнено, 5.0-литровият осмак с 326 конски сили, който се крие под капака. Той е задоволителен за скромните в наши дни 6.1 секунди от 0 до 100км/ч и електронно лимитирана оптималната скорост от 250км/ч.
`Да

Когато този ограничител бъде отстранен, колата в действителност може да извърши целия километраж, както можем да забележим във видеото на TopSpeedGermany в YouTube. Известният влогър ни демонстрира качествата на класическия седан и тества оптималната му скорост на немския аутобан.



В един миг водача на Mercedes-а даже си спретва гонка с последното потомство BMW 5-Series, която в края на клипа приключва с изпреварване за 500E и най-вероятно възхищението на лидера на новото возило.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР