В началото на 48-то НС ГЕРБ- пое ангажимет, че ще

...
В началото на 48-то НС ГЕРБ- пое ангажимет, че ще
Коментари Харесай

Атанасова от трибуната в НС: Политическата криза у нас не може да се реши без ГЕРБ-СДС

В началото на 48-то Народно събрание ГЕРБ- пое ангажимет, че ще направи всичко допустимо за съставянето на държавно управление и това изискваше огромен кръг от взаимни отстъпки. Липсваше политическа храброст. Парламнтарната група на - искаше да поеме тази отговорност, ние подадохме ръка и предложихме състав и конструкция на Министерски съвет, които да са надпартийни. Предложихме разнообразни формули - до експертно държавно управление. Бяхме подготвени да създадем всички това, с цел да може България да има програмно и експертно държавно управление. Благодарим за прявената храброст от страна на парламентарните групи, които дадоха  поддръжка на експертното ни държавно управление. Не е загадка, че разчитахме на поддръжката на Демократична България, те избраха да дадат още един мандат на служебното правителстово на Румен Радев.Това съобщи от трибуната в Народно събрание в декларацията на Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

" Ние имаме вяра, че политичекста рецесия може да бъде решена с политическа храброст. Убедени сме, че може да бъде решене по комфортен за партиите метод, нито с повторение на лозунги и опорни точки. Политическата рецесия не може да бъде решене без присъединяване на ГЕРБ-. Беше изработен опит да бъде унищожена нашата партия посредством репресивния уред на страната. Днес можем да кжем, че няма по какъв начин да бъдем заобиколени ", безапелационна е още тя.

По думите ѝ в отиващият се парламент тяхната парламентарна група е взаимодействала с всички останали групи.

" Убедени сме, че още веднъж можем да създадем България мощен, почитан и постоянен фактор в Европа. Надявам се, че следва акция в която мостовете сред политическите партии ще се възстановявар, а няма да се разрушават. Бог да пазаи Бъгария и за мен беше чест ", приключи Атанасова.

Очаквайте детайлности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР