В началото на 2024-та година в Австралия се проведе германското

...
В началото на 2024-та година в Австралия се проведе германското
Коментари Харесай

Люси Дяковска след германския Сървайвър: По един много публичен начин ми беше казано, че Людмила е един много добър човек

В началото на 2024-та година в Австралия се организира немското риалити шоу " Аз съм звезда, измъкни ме отсам! ".

В него 12 кандидати се бориха за короната и Голямата премия, които отидоха изцяло справедливо, а и значително предстоящо, при Люси Дяковска.



Вълнуващото шоу се организира в границите на 17 дни в самобитната и забележителна австралийска джунгла, а особено за Дарик радио, Кралицата на джунглата, която победи в немския „ Сървайвър “ и завоюва Голямата премия от 100000 евро, разкри някои неща, предпоставили този следващ неин триумф.

„ Понякога, да вземем за пример в музикални аспекти съм се усещала много самоуверена, изключително в предишното и даже съм се учудвала на себе си, по какъв начин по този начин с сходни страсти съм прекосявала като валяк през някои неща. Визирам да вземем за пример кастинга ми за „ No Angels ” преди 24 години.



Но в Австралия изрично в нито един миг нямах тази зелена светлина, която да ми споделя „ мачкай, Люси “. Изпитвах обаче успокоение и убеденост в всекидневието, което изживявах там.

Анализирайки себе си мисля, че тази убеденост пристигна от това, че ми е удобно, че се усещам добре, че всеки минал час дейностите ми са верните, че методът, по който чувствам хората е верният, че не депозирам неверни сигнали, че не неистина себе си в избрани обстановки.

За мен постоянно е било доста значимо да бъда вярна на себе си, изключително когато става дума за някакви качества, които желаеме да изтъкнем, да покажем.

Всичко това ме водеше по пътя, ден след ден, тъй като действително само от теб самия само зависи да покажеш какъв човек си.

Всичко останало обаче се взема решение от една аудитория, която гледа нещо, на което ти не можеш да повлияеш, тъй като действително, ти като част от този състав не можеш да повлияеш за това, какво ще бъде показано на фена от тези записани 24 часа, което ще бъде показано в границите на 2 часа съединено предаване.



В моя случай най-после си дадох сметка, че очевидно са показани задоволително моменти, които да покажат моята същина, такава каквато е към днешна дата – 2024-та година, тъй като аз считам, че направих доста огромни крачки, въобще като персона, с помощта на които да си разреша да вземам участие.

Вече няколко пъти бях канена да бъда част от това предаване и аз отказвах с концепцията, че в този стадий от моя живот не съм мислила че желая да се съблека безусловно дотам, да се поддам на страховете си, на непознатото. И може би заради обстоятелството, че последните месеци доста по-добре опознах себе си и по-скоро не обществената персона, а в действителност действителната Людмила.

Мисля, че тъкмо това ми разреши тази крачка и с помощта на това още през септември 2023 година споделих, че безусловно съм подготвена да вляза в това премеждие и да тествам себе си, тъй като това беше един следващ тест от мен, извърнат към самата мен, да ми се случи нещо доста, доста непознато. Нещо, от което евентуално имах мощна потребност, да преживея нещо, което за следващ път да промени живота ми, в действителност единствено към положително.

Аз някак си още през цялото време знаех, че измененията ще са единствено положителни. Не съм се съмнявала, защото просто се познавам и действително в действителност се случи тъкмо това и то доста повече от това, като изключвам награди и всички тези неща “.

Тук тъкмо Люси Дяковска, отвън прожекторите на славата сподели:

„ Победата ми донесе нещо, което до този миг не бях изпитвала. По един доста обществен метод ми беше казано, че Людмила е един доста добър човек, с добра ценностна система. Нещо, което през годините някак си ми се е случвало, само че тогава не се замислях, какъв брой значимо ще бъде това за мен един ден.

Моята ценностна система беше в действителност построена по метода, по който съм си мислила в моите показа, по метода, по който тя ще показа най-добре моето семейство, всички семейства, на които аз в действителност в последна сметка представям и техните ценностни системи, с цел да оставя тази диря, която аз бих желала да остане след мен, тъкмо с това.



Не поради музиката, която съм правила, а поради освен това. Мисля, че тъкмо това се случи посредством всичко, което демонстрирах, което споделих и споделих и беше показано и излъчено, и посредством противоположната връзка, която беше от стотици и хиляди хора, тъй като още не съм съумяла да прочета всичко.

Всъщност още веднъж се връщаме към ценностната система като нравственос, преданост и емпатия, които са доста значими качества “.

След успеха в немския риалити формат „ Аз съм звезда, измъкнете ме отсам “, където Люси Дяковска сграбчи Голямата премия от 100000 $, при което стана „ Кралица на джунглите “ в Австралия, за Дарик радио тя сподели:

„ Наистина получих премия, която може би нямаше да получа по различен метод, тъй като аплодисментите са нещо извънредно значимо за мен. Те хранят едната половина от мен, само че другата ми половина, която в последните години доста се луташе, съумя да се откри още веднъж и не знам дали забелязваш, само че всички ми споделят, че съм доста изменена, и аз се усещам доста добре по този метод.

Чувствам си се към този момент на годините, а въпреки това не и това е доста значимо, тъй като „ младежът Люси “ е доста значима част от мен – плевенското момиче с ролковите кънки по центъра…



Много значимо за мен беше намирането на салдото и това, да се опозная, тъй като години наред се „ опъвах “.

За работата си с екипа участници в шоуто, Люси Дяковска сподели:

„ Сега, към днешна дата аз си давам сметка, че това са хора, които са преходни в твоя живот. Те не са тези, които ще оставят трайна диря в живота ти, така за огромно страдание в последна сметка всички те се усещат изгубили.

Не знам дали въобще някой от тях си даде сметка, какво можеха да получат от това време, защото през цялото време може би всички те, най-малко от това, което четох и чувах имаха толкоз разнообразни цели, с цел да отидат там.

На единия да вземем за пример беше, телевизионният фен да го опознае по по-различен метод, на другия задачата беше да покаже, че не е единствено брачна половинка, трета искаше да си направи реклама на стилната къща. Други желаеха повече „ почитатели “ в мрежите или да си създадат PR. Буквално за такива неща приказваме и в случай че това е твоята цел, за какво влизаш в това странствуване.

Там се оставяш на тази тишина и безвремие да те подемат и въпреки и единствено за три седмици безвремието го усещаш като такова още на втория, третия ден и действително сега, в който ти усетиш, че можеш да се оправиш с това безвремие с усмивка, към този момент си спечелил.



От четвъртия - петия ден аз, към този момент заран се събуждах, ставах и започвах да ги прегръщам всичките, а те се чудеха по какъв начин може да съм в такова въодушевление.

В този миг, ти не си с някакво минало, което би трябвало да ти тежи и не си с бъдещите си проблеми, тъй като ти тъкмо в този миг не можеш да решиш нищо. Нямаш телефон, нямаш връзка с нищо и само можеш да решиш себе си към самия миг, и това беше за мен нещо извънредно “.

За Дарик радио, Люси Дяковска показа за идно нейно премеждие, което е обвързвано с Сантяго де Компостела:

„ Участието ми в „ Аз съм звезда, измъкнете ме отсам “ беше една къса версия на пътя ми към Сантяго де Компостела, който следва още тази есен може би. Искам да отидем с кучетата ми, което ще отнеме повече време.

За Люси Дяковска следва поредна „ борба “ за вниманието на публиката в края на тази година.

„ Ще се хвърля в една доста сериозна борба за вниманието на публиката с сложен коледен концерт, който ще бъде показан в НДК в столицата, както и във Велико Търново, Варна и Пловдив. Един доста огромен концерт с присъединяване на огромен хор, танцьори и посетители от цяла Европа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР