В началото на 2023-та те ще получат приятелска подкрепа, разкри

...
В началото на 2023-та те ще получат приятелска подкрепа, разкри
Коментари Харесай

Новата година започва с чудо: Небесен щит ще пази хората и народите в затруднение

В началото на 2023-та те ще получат другарска поддръжка, разкри астрологът Филип Филипов

Щит се появи на звездното небе. Той ще пази хората и народите в усложнение. Това разкри астрологът Филип Филипов.

„ В интервалът 30.12-1.01, небето осъществя мощна настройка сред седем планети: съвпадът на Венера, Меркурий и Плутон, който господства с мощната си астрална сила, съответствува на Луната с Ерида, и по-късно надлежно планетите Сатурн и Нептун. Тази небесна трапецовидна форма, наречена 'Щит', демонстрира трансформационни и преструктуриращи галактически сили, ориентирани към  дълбоките психични, кармични и духовни процеси в самостоятелния и всемирен живот “, написа във Facebook известният астролог и физик, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт. 

„ Смисълът на тази астрологична настройка се концентрира в изразите: групова отбрана, загадка отбрана при проблем, другарска угриженост и подпомагане. Това значи, че хора, които изпадат в обстановка на усложнения, ще получат точно при започване на Новата година другарска поддръжка или отбрана от обществото “, прибавя той.

„ Така ще се преодолеят проблеми по вътрешен метод, който осъществя загадка отбрана и подпомагане в съдбоносен миг.  Това включва психически прозрения, кармична мъдрост и духовно израстване. ☝️Изводът от тази астрологична класификация е, че хората, изправени пред компликации, ще намерят разтуха в своята общественост при започване на Новата година - те ще се усещат в сигурност с навременна протекция и другарска поддръжка, която ще им помогне да се оправят “, изясни астрологът.

„ Това показва както на персонален, по този начин и на световен проект груповата отбрана, която дава помощ на тези, които при започване на Новата година се намират в уязвимо състояние и държат проблемите си скрити. Следователно при започване на Новата 2023 година хората и народите, които са в усложнение и потребност могат да получат навременна помощ от другите “, прибавя той.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР