В началото го сънувах как ме води в полицията да

...
В началото го сънувах как ме води в полицията да
Коментари Харесай

Анита Мейзер с първа изповед от затвора: Побърквам се! Ники всяка нощ ми се явявя насън, но не съм го убила, други бяха сексуалните ни практики!


" В началото го сънувах по какъв начин ме води в полицията да ме оправдава и по какъв начин звъни на майка си и сестра си. Чувствам се като че ли тялото ми е тук, а духът ми е при него. Той не ме упреква насън, дори в противен случай. Забавляваме се насън. Съкилийничката ми споделя, че се шашардисвам. Как да не се шашардисвам? Аз се упреквам, че не си употребявам акъла и не мислех какво се случва ". Хекимян попита Мейзер за какво го върза със свински опашки, а тя отговори, че ще го попитат когато се съберат всички на оня свят.   " Когато обичаш един човек, от време на време даже не обмисляш следствията.

``
реклама

Коя жена би желала да направи нещо съдбовно с обичания си човек. Той си играеше със свинските опашки. Никога не сме правили подобен опит, тъй като той постоянно ги е късал като найлончета. Според мен той искаше да си направи опит. Не е било полова процедура. Ние други неща правихме като полова процедура. Никога не сме коментирали какъв брой е рисково това. Той се задуши пред мен. Аз тичах по кухнята и по стаите. Мазах го с веро, тъй като мислех, че ще съумея да разхлабя и да ги махна. Всяка вечер се сещам за това ", споделя треперейки миската.



" Той си е мъжага. От банята легна на масажната маса и непосредствено ми сподели " Вържи ме тук, тук ". Знаеш, че момчетата, които упражняват имат страхотна мощ. Ники беше друг. Когато ходехме на зала в Лас Вегас, той обичаше да нервира, даже безгласно, международните първенци и треньорите като подвига повече килограми от тях ", добавя Мейзер.  Тя твърди, че в главата й всичко се е случило безусловно за ден. " Аз не можах да претърпя случката, нито да го оплача. Стана, прибраха ме в ареста и след това в пандиза. Не знам за какво Господ реши тъкмо мен да ме вкара в този филм. " Един от основните въпроси е за какво Анита Мейзер не е звъннала в полицията цели три часа след гибелта на Николай и призна нещо ужасно: " Аз знаех какво ще ми аргументи сестра му и знаех какви контакти има. Нормално е да мислят, че аз съм го умъртвила. И не е толкоз да мислят, че аз съм го умъртвила, колкото го насаждат, с цел да излязат те жертвите.

Ники ме накара да го направя и аз го направих. Три часа не звъннах на полицията, тъй като се опасявах от сестра му. Всеки, който я познава, знае какъв брой е отмъстителна. Ако бях в Америка щях да звънна на 911, тъй като вярата ми е на 100%. Тук знам, че тя има контакти в полицията и в съда ".   " Уби ли Николай Димов ", попита изрично Хекимян. Отговорът не се забави: " Не. Трябва да имаш сърце да убиеш Николай Димов. Аз бях принудена да се призная за отговорна. Аз безусловно откачих в ареста. Прокурорката ми сподели, че в случай че се призная за отговорна ще ми дадат по-лека присъда. Когато чух " наказана на 3 години затвор " колабирах в ръцете на служителите на реда. Аз асимилирах, че се признах за убийства. Дъщеря ми ми се обади по телефона и стартира да плаче. Аз бях подготвена да се самоубия. Събирах таблетки, с цел да се самоубия, само че откриха хапчетата ми в точния момент преди да съм събрала задоволително.  

" Не знам за какво си разрешиха да ме набедят за рушвет. Дала съм 10 хиляди, предложила съм 20 и най-после съм попитала дали има камери, с цел да му дам 30 хиляди. Той е написал докладна, че съм му предложила рушвет. Самият служител на реда не може да споделя, че аз съм му дала 10,20 или 30 хиляди. Той за какво не ги е взел, с цел да потвърди, че съм ги предложила? А моите пари от сейфа къде са ", пита Анита през сълзи.  Тя пожела да се обърне към околните на умрелия си другар и да им се извини за случилото се. Направи го през сълци с думите: " Съжалявам, Милена. Съжалявам, мамо Пепи. Вие знаете какъв беше Николай и какъв брой шантава двойка бяхме. Искам да знаете, че нямам виновност за това, което се случи с него ".   " Шантави сме, тъй като където и да ходихме по света правихме шантави неща. Той ме харесваше каквато съм.

Бяхме атрактивна двойка - той с неговите мускули, а аз с моите силикони. Ако четете експертизите ще прочетете, че в никакъв случай не е взимал стимуланти. Но е взимал хормон на разтежа, анаболи, стероиди и така нататък

Той искаше да се яви на " Мистър Олимпия ". Това беше неговата фантазия, в следствие и моята ", добави историята си Мейзер. " Аз не съм причинявала гибел. Искам да махнат това от досието ми ", изрично съобщи тя. " Много съжалих новата Мис България. Тя безусловно не е почнала живота си, само че желая да й дам кураж. Щом са я съборили, ще стане и ще се оправи. На колажите ни с нея са поставили най-грозните ми фотоси естествено. На мен ми харесва Тамара. Те всички бяха хубави ", разяснява Мейзер. Като завършек на историята си миската показа, че й липсва доста остарелият й живот. Тя показа отчаянието си и че към този момент няма фантазии.   

Блиц

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР