В МВР се завръща една тенденция на насилие, което се

...
В МВР се завръща една тенденция на насилие, което се
Коментари Харесай

В патрулките задължително да има камери, които да показват как реагира един полицай: Демерджиев

В Министерство на вътрешните работи се завръща една наклонност на принуждение, което се придвижва и на улицата. Когато няма ясна индикация от управлението на една система по какъв начин би трябвало да работят чиновниците те изпадат в безучастие, съобщи някогашният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в " Денят стартира ".

    " Фокусът не би трябвало да бъде единствено върху дейностите на служителите на реда, тъй като те са функционалност от метода, по който се ръководи системата. Това, което знам аз е, че връзките сред министъра и основния секретар не са по-добри от тези, които бяха преди този момент. Самоцел им е да ръководят дружно, само че не се сплотяват към една обща цел и концепция ", сподели Демерджиев.

По думите му в полицейските коли наложително би трябвало да има камери, които да демонстрират по какъв начин реагира един служител на реда.

    " Ръководството е това, което би трябвало да вземе отношение. Има значително камери сега, а и самият бюджет на Министерство на вътрешните работи разрешава да се закупят още ", изясни Демерджиев.

Той разяснява и измененията в Конституцията, свързани със правосъдната промяна.

    " Не считам, че измененията са вярно заложени, само че следейки това, което идва от екипа на президента, разбирам, че това, което ще бъде доразписано в обособените закони, а това е главната част от така наречен правосъдна промяна, ще се реализира ", посочи Иван Демерджиев.

Според него изненади в ротацията няма да има.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР