В МВР се проведе заседание на Националния щаб по Закона

...
В МВР се проведе заседание на Националния щаб по Закона
Коментари Харесай

В МВР се проведе заседание на Националния щаб по Закона за защита при бедствия

В Министерство на вътрешните работи се организира съвещание на Националния щаб по Закона за отбрана при бедствия, управлявано от министър Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Беше изработен разбор на ситуацията и дейностите на институциите досега. Направен е обзор на регионалните и общинските проекти за деяние при спешни обстановки, както и на наличната техника, открита е връзка с доброволните формирования за подготвеност за деяние при нужда. Проведени са съвещания на регионалните щабове за понижаване на риска от бедствия в Северна България. Щабът изслуша отчетите на регионалните шефове от Северна България за настоящата конюнктура и подхванатите дейности на тяхна територия. Оценката на Националния щаб е, че все още дейностите са съответни на обстановката.

В съвещанието участваха вицепремиерът Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила, министрите на земеделието и храните и на околната среда и водите, представители на други ангажирани институции, шефът на Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките, кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила, специалисти от Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР