В МВР няма нито една преписка във връзка с така

...
В МВР няма нито една преписка във връзка с така
Коментари Харесай

Демерджиев: В МВР няма нито една преписка за “Златния гьол“

В Министерство на вътрешните работи няма нито една кореспонденция по отношение на по този начин наречения " Златен мочур ". Това разгласи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев, добавяйки че силовото ведомство стартира изцяло следствие на метода, по който е стопанисван граничен пункт " Капитан Андреево ".

Той уточни, че страната ще си върне контрола върху обекта, през който, по думите му, милиони отиват при хора с прякори. Във връзка с мигрантския напън Демерджиев означи, че трафикът е намалял доста.

Месечно към 1600 индивида вършат опити да влязат нелегално в страната ни. Същият брой мигранти са опитвали да преминат у нас единствено за ден по време на пика на натиска, уточни служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. Той призна, че частта от границата от към Резово не е добре механически подсигурена.

Вътрешният министър направи коментара си от Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", откакто инспектира пункта. Демерджиев увери, че страната ще си върне контрола върху обекта.

Вътрешният министър добави, че е нужно пунктът да се развие. Демерджиев счита, че по този начин граничният пункт ще може да пропуща обемния трафик, който се усилва с 20% всяка година.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР