В МВР не се извършва чистка, министърът на вътрешните работи

...
В МВР не се извършва чистка, министърът на вътрешните работи
Коментари Харесай

Вътрешният министър се изсули за чистката в МВР, отвърна на удара на Демерджиев

В Министерство на вътрешните работи не се прави чистка, министърът на вътрешните работи има своите пълномощия да подбере екипа, с който ще работи. Това съобщи в Пловдив министърът на вътрешните работи Калин Стоянов във връзка обвиняванията за чистка в полицията, които насочи някогашният вътрешен началник Иван Демерджиев.

 

Стоянов разгласи през вчерашния ден, че освобождава 15 шефове на полиции поради слаби резултати, а Демерджиев разяснява, че става дума за предизборна чистка и че това е част от осъществяването на дилемите от „ оня лист “.

Нищо не се приготвя за изборите, това е избор на екипа, с който ще работя, съобщи той във връзка новоназначенията.

 

Понякога е добре човек да пристигна извън, по тази причина в Пловдив идва човек от София, сподели още Стоянов във връзка новоназначението на човек от ГДБОП – Георги Черков, който сменя Радослав Начев на поста началник на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града под тепетата.

Надявам се да бъде арестуван причинителя на закононарушението и той да бъде доведен в България, разяснява вътрешният министър във връзка убийството в Цалапица.

 

Днес на терен ще се правят процесуално-следствени дейности, регионът ще се покрие, с цел да няма напрежение, уточни той.

В най-скоро време ще излезем с резултат. Има скъсана връзка сред регионално ръководство на Министерство на вътрешните работи Пловдив и ръководството в Стамболийски. Всички чиновници, които са бездействали, ще понесат санкции, отсече той.

 

Работим в тясно взаимоотношение с партньорските служби, където се намира този човек, сподели той във връзка с вестта, че килърът на Димитър е локализиран.

 

pik.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР