В МВР корупцията става все по-явна, но мерки не се

...
В МВР корупцията става все по-явна, но мерки не се
Коментари Харесай

Срам и позор! МВР падна много ниско с тази полицайка, върху която се изреждат десетки какички

В Министерство на вътрешните работи корупцията става все по-явна, само че ограничения не се взимат. Вместо да се гонят нарушителите, служителите на реда стават част от мафията.

Такъв е казусът с 25-годишната Симона Лулеова, която работи като полицайка в Седмо РПУ - София. Преди няколко дни тя бе хваната да транспортира дрога и сега е в ареста.

По пътя София – с. Баня автомобилът на Симона „ Фолксваген Голф “ бе спрян от проверяващи за опиати. В багажника бяха открити опиати, а Мони незабавно се отбрани, потвърждавайки, че нейни сътрудници са я натопили.

Симона обаче сигурно е знаела доста добре какво прави, за което приказват дейностите й минути преди ареста. Ключалката на багажника преднамерено е била счупена, по тази причина служителите на реда влезнали през седалките откъм гърба.

Още щом видяла, че я стопират, Мони се обадила на върховен чиновник в Министерство на вътрешните работи, само че оня я отсвирил.

Всичко това приказва, че Симона Лулеова е знаела доста добре какво прави. Според някои информации тя работи за Атанас Мечев – Гаргата, който я употребява като нормално „ муле “.

Тя е щерка на Иван Лулеов, койо преди 10 години простреля рома Николай Иванов за влизане щурм в парцела му.

Симона обаче е следващият образец за качеството на чиновниците в Министерство на вътрешните работи. Нейната съименница Симона Радева също работеше в Министерство на вътрешните работи, само че не й мигна окото да помогне на двойния палач Георги Семерджиев.

Симона Лулеова се е клела в законите на България, а за пари потъпква всички обети. За страдание, това е много тъпо и плашещо. Заслужава оптимално дълга присъда.

В момента Лулеова се намира зад решетките, където разнообразни каки се гаврят с нея.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР