В МВР има постъпили сигнали срещу президентството. Проверката, за която

...
В МВР има постъпили сигнали срещу президентството. Проверката, за която
Коментари Харесай

Живко Коцев: В МВР има сигнали срещу президентството

В Министерство на вътрешните работи има постъпили сигнали против президентството. Проверката, за която през вчерашния ден сподели вътрешният министър Калин Стоянов, евентуално ще бъде завършена през днешния ден. Това сподели в Шумен основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, който участва на доклада на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, съобщи БНР. 
 
В понеделник националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски попита за какво няма информация за каузи с висок публичен интерес.
 
Коцев удостовери, че са постъпвали сигнали в служби на вътрешното ведомство във връзка с президентството:
 
" Предварителните сведения, които получавам, удостоверяват, че са постъпвали такива сигнали. Очаквам финален отчет да ми се показа, да стане ясно какъв е техният брой, в кои структури са подавани, какъв е техният темперамент и едвам тогава и можем да дадем цялостната информация, за какви случаи, какво касае, къде са постъпвали, коя работа ги е отработвала и какво е изобщо тяхното придвижване. При всички положения сигналите са отработвани, осъществявани са инспекции и допускам, че са докладвани в прокуратурата. Това е мое съмнение, само че такава и е логиката ".
 
Данните от инспекцията ще бъдат оповестени от политическото управление на Министерство на вътрешните работи, сподели още Живко Коцев. 
 
Формирана е работна група в Министерство на вътрешните работи, която да обезпечи използването на ограниченията, свързани с Шенген и опазването на външните граници на Европейския съюз.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР