В мрежата все по-често започнаха да се обсъждат семейните проблеми

...
В мрежата все по-често започнаха да се обсъждат семейните проблеми
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън разтревожи феновете на кралското семейство

В мрежата все по-често започнаха да се разискват фамилните проблеми на херцозите на Кеймбридж принц Уилям и Кейт Мидълтън. От известно време се приказва, че бракът им не е толкоз благополучен, както наподобява на пръв взор. На обществени места двойката наподобява щастлива, само че какво се крие под усмихнатите им лица не е напълно ясно. Преди дни обаче двамата участваха на Игрите на Британската общественост в Бирмингам със брачна половинка и щерка си. Кейт изглеждаше безупречно, както нормално. Тя се появи в бял костюм с панталон на Alexander McQueen за близо 2 000 паунда.

Между другото, херцогинята облича този тоалет за трети път. За първи път се издокара с него през март, по време на карибското турне, а по-късно го избра за откриването на Националния монумент на " Windrush " на гара Ватерло в Лондон.

Вижте тази обява в Instagram. Публикация, споделена от Joia Rara (@joiarara2020) Отстрани херцогинята изглеждаше доста щастлива и не спираше да се смее.

Но зорките очи на почитателите видяха, че нещо не е наред. Работата е там, че на събитието Мидълтън се появи без най-важното си украшение, което не беше сваляла цели 11 години, написа Mirror. Всички знаят, че на безименния пръст на лявата си ръка тя носи три пръстена: годежен, пръстен от розово злато и пръстен със сапфир, който преди този момент е принадлежал на принцеса Даяна. Принц Уилям подари третия пръстен на брачната половинка си след раждането на първото им дете. На Игрите Мидълтън реши да се ограничи единствено със скромната си брачна халка. Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от Joia Rara (@joiarara2020) Това накара феновете на кралската фамилия да се притеснят съществено за протичащото се зад затворени порти в фамилията на херцозите. Вътрешни хора от обкръжението на двойката са уверени, че всичко е поради случая по време на регатата. По време на плаването си херцогинята загатна, че е блъснала пръстена в лодката. И най-вероятно бижутерите са го взели за инспекция и реституция. В същото време недоброжелателите са сигурни, че бракът на Кейт и Уилям се пука по шевовете поради последните вести за изневерите на принца.

Според английски медии, Уилям не е удовлетворен от интимния живот със брачната половинка си и по тази причина употребява услугите на продажница. Към момента мълвата към момента не е получила формален коментар от кралското семейство.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР