В мрежата се разрази истински скандал, след появата на видео

...
В мрежата се разрази истински скандал, след появата на видео
Коментари Харесай

Родители скочиха на Галена

В мрежата се развихри същински скандал, след появяването на видео на Галена. Клипчето е от новогодишната нощ, когато изпълнителката забавлява гостите в фамилното заведение на певицата в Арбанаси. На него се вижда по какъв начин Галена пее един от шлагерите си "Ти не си за мен ". Песента се трансформира в обичана на децата, защото в клипа Галена влиза в ролята на жива кукла Барби. Анимацията във видеото е забавна за малчуганите и те знаят наизуст целия текст, се вижда от фрагментите, които разгласиха купонджии.

Възмутени родители се надигнаха против звездата, че текстът бил извънредно несъответствуващ за деца, само че в него няма даже една обидна дума или пък нецензурни изрази. Друг е въпросът по какъв начин може деца на 5-6 години да бъдат водени в заведение, където се извършва чалга. Ето и цялостният текст на песента:

"Ти не си за мен” Хубава съм била, само че те хванах с друга! По-хубава ли е тя? Не мога да те разделям! Аз не бях от децата, дето имат вяра в неистини и си дават нещата! ПРИПЕВ: Изхвърлете го от тука — на боклука! За него да ми пука? Не ми пука! На вратата ми да чука… Да си чука! Няма кой да му отвори! Изхвърлете го от тука — на боклука! За него да ми пука? Не ми пука! На вратата ми да чука... Да си чука! Няма кой да му отвори! Ти не си за мен! Ти си минало! Всичко сред нас е изстинало! Ти не си за мен! Не ни е писано!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР