В мрежата се появиха снимки на предстоящия флагмански смартфон Galaxy

...
В мрежата се появиха снимки на предстоящия флагмански смартфон Galaxy
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S24 бе показан в снимки на живо с познат дизайн

В мрежата се появиха фотоси на идния флагмански смарт телефон Galaxy S24 Ultra на Samsung, който съгласно слуховете ще бъде показан на 17 януари 2024 година дружно с други модели от серията Galaxy S24 на Samsung. Въпросните фотоси демонстрират версия на Galaxy S24 Ultra в сребрист цвят.

Снимки онлайн на Galaxy S24 Ultra, както и рендери на устройството, които се появиха по-рано в интернет удостоверяват, че той ще наподобява съвсем идентично с предшественика си Galaxy S23 Ultra, само че с плоски челен и заден панел. Дизайнът на камерите е останал неизменен, всяка от които е сложена в обособен пръстен. Съобщава се, че вместо алуминиевата сплав Armor, употребена за корпуса на неговия предходник, Galaxy S24 Ultra има рамка, направена от титанова сплав. На кой ли смарт телефон припомня това?

Очаква се смарт телефоните от серията Samsung Galaxy S24 да бъдат показани на 17 януари в Сан Хосе, Калифорния, Съединени американски щати. Според слуховете, предварителните поръчки ще бъдат отворени незабавно след събитието, а първите доставки ще стартират седмица по-късно.

Според вътрешни източници, смарт телефонът Galaxy S24 Ultra ще се доставя в Канада, Китай и Съединени американски щати с процесор Snapdragon 8 Gen 3, а в останалите райони – с Exynos 2400. Съобщава се също, че той ще разполага с OLED екран със 144Hz периодичност на освежаване. В съпоставяне с предшествениците си задната камера ще има по-мощен главен датчик, а 10 МР датчик в модула на телеобектива ще размени 50 МР датчик. Освен това се оповестява, че смарт телефоните от серията Galaxy S24 ще бъдат снабдени със Samsung Gauss – ИИ модел, който ще предлага, наред с други неща, функционалност за превод на телефонни диалози в действително време.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР