В мрежата се появи видеозапис, в който може да се

...
В мрежата се появи видеозапис, в който може да се
Коментари Харесай

Пълен потрес! Запечатаха на ВИДЕО 18+ как свещеник радостно употребява наркотици и гледа порно

В мрежата се появи видеозапис, в който може да се види по какъв начин викарият Стенет Кърби от британската черква скандално използва кокаин и гледа порно филми. На фрагментите 64-годишният мъж се е отпуснал на канапето дружно с другар. Приятелят му пита: " Сега си благополучен, нали? " На което преподобният дава отговор: " Аз съм доста благополучен човек. Обичам това ", оповестява " Сън ". Когато Кърби гледа екрана, той споделя: " Тази **** ми влияе, когато я виждам. " Тогава индивидът, който заема поста на викарий в енорийската черква на Уест Хем от 2007 година, приказва за орален секс и непристойно отношение към дамите. По-специално, преподобният приказва за услугите на дамите конвой: " Бих желал. Ако имах пари, сигурно щях да опитам. "



Когато приятелят му споделя, че избира секс с проститутки, викарият се съгласява с него: " Твърде доста неприятности, това е единственото нещо, което ще ти кажа за дамите ". След това Кърби споделя за проектите си да отиде в центъра на Лондон на идващия ден, където възнамерява да вечеря в Сохо, а по-късно да отиде в няколко секс магазина.



Кирби живее в къща на стойност 1,5 милиона паунда, благосъстоятелност на епархията в Челмсфорд. Сега британската черква организира следствие във връзка със скандалния видеоклип.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР