В мрежата се появи видео, за което се предполага, че

...
В мрежата се появи видео, за което се предполага, че
Коментари Харесай

Появи се ВИДЕО от ядрените изпитания в Северна Корея!

В мрежата се появи видео, за което се допуска, че е снимано по време на сполучливите проби на атомна бомба, които Пхенян организира. На фрагментите се вижда по какъв начин полилеят в стаята се люлее от мощната детонация, провокирана от тестването. Първоначално в медиите бе публикувана информация, че в Северна Корея е записано земетресение. По-късно обаче стана ясно, че по същото време на полуострова е извършено тестване на атомна бомба. Това бе публично доказано и от локалните управляващи.

Изпитанията на водородната бомба минаха под персоналния контрол на водача на Северна Корея Ким Чен Ин, който посети Института за нуклеарни разработки.

" Върховният началник следи стартирането на водородната бомба. Всичките й съставни елементи бяха направени от родни производители възоснова на партийната идеология на Корейската работническа партия. По този метод страната ни ще може да създава мощно нуклеарно количество в такова количество, каквото й е належащо ", се споделя в публикуваното публично изказване на севернокорейския водач.

По данни на организация Yonhapnews, бомбата може да е пет пъти по мощна от атомната, която бе хвърлена над японския град Нагасаки през 1945 година. Мощността на нуклеарното тестване, извършено от Северна Корея, възлиза на към 100 килотона.

Премиерът на Япония Шиндзо Абе съобщи, че в случай че КНДР в действителност е направила шесто нуклеарно тестване, „ това е недопустимо и заслужава съдбоносен протест”.

Сеизмолозите записаха подземни разбърквания на територията на КНДР, потвърждаващи информацията за тестване на атомна бомба с огромна мощ.

Малко преди този момент към този момент бе обявено за севернокорейските разработки на атомна бомба, която може да бъде сложена на междуконтинентална балистична ракета. Учените и военните приказват за мощ от 70 до 12 килотона - това е в шест пъти повече от бомбата, хвърлена от Съединени американски щати над Нагасаки през 1945 година

Според организация Ренхап силата на земетресението е била в порядъка на 5,6 по Рихтер.

Китайските и южнокорейските учени са записали и втори трус с мощ 4, 6 по Рихтер.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР