В мрежата се появи видео как пътници от самолета Boeing

...
В мрежата се появи видео как пътници от самолета Boeing
Коментари Харесай

Шок! Ето какво се случи на Boeing 737, след като студент реши да се избъзика, че в чантата си има бомба

В мрежата се появи видео по какъв начин пасажери от самолета Boeing 737 на самолетна компания Lion Air се впускат в под паника бяг и скачат на крилото на самолета след неуместната смешка на мъж, че е качил бомба в самолета, с който щял да пътува. Припомняме, че случаят, при който пострадаха минимум 10 души, стана в Понтианак, Индонезия.

От фрагментите се вижда по какъв начин от крилото на самолета хората се хвърлят на земята, получавайки голям брой контузии.

Пътниците се втурнали да излизат от самолета, откакто чули мъжа да се майтапи с една от стюардесите, че имал бомба в ръчния си багаж. В паниката някои от пасажерите паднали на земята и се наранили съществено, откакто пробвали да се измъкнат през спешните изходи, съобщи представител на полицията.

Самолетът е тестван, бомба не била открита. Мъжът, провокирал суматохата, е студент. Той е арестуван за разпит от полицията. Заплашва го до една година затвор, в случай че бъде приет за отговорен в предоставяне на погрешна информация, попречила на самолетен полет.



Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР