В мрежата, която е ръководел Мартин Божанов - Нотариуса, е

...
В мрежата, която е ръководел Мартин Божанов - Нотариуса, е
Коментари Харесай

Бивш прокурор: Може да са убили Нотариуса за да не се разприказва

В мрежата, която е ръководел Мартин Божанов - Нотариуса, е имало данни за лица на съществени властови позиции. Това съобщи по НОВА  някогашният прокурор Андрей Янкулов, който в този момент е част от Антикорупционния фонд.

Според него е допустимо да е погубен, с цел да не се разприказва. „ От метода на действие на това престъпно дружество, излиза наяве, че то е било извънредно добре сложено в структурата на обществената власт у нас. Това е видно от голям брой образци ", поясни Янкулов.

На въпрос каква ще бъде ориста на този списък, той изясни следното:

„ Каквато и за архива на другия допускам началник, на другото такова съществено престъпно дружество – Петьо Петров, прочут с прякора си Еврото, който изчезна безследно. В един миг, като че имаше напрежение сред Пепи Еврото и Мартин Божанов ”.

„ Виждаме в този момент и това, което излиза за брачната половинка на Божанов, която е била назначена с външен конкурс на ГДБОП. Това са индикации за сериозните властови позиции на групата. Нямам спомен да са могли да влизат хора извън. Там са се набирали чиновниците от други структури на Министерство на вътрешните работи ”, сподели още  някогашният прокурор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР