В мрежата има много съвети и предложени начини, за това

...
В мрежата има много съвети и предложени начини, за това
Коментари Харесай

Как да направим алкохола по-мек?

В мрежата има доста препоръки и препоръчани способи, за това по какъв начин да извършите алкохола по-мек и по-алкохолен. По принцип всички се свеждат до прибавяне на разнообразни субстанции към напитката: глюкоза, мед, специфични добавки. Проблемът е, че добавките усъвършенстват усета, само че не отстраняват аргументите за твърдостта на алкохола.

Колкото повече нездравословни примеси в алкохола, толкоз по-трудно е. Благодарение на този способ, усетът и структурата на алкохола се усъвършенстват. Този способ се назовава аериране.

Аерация на елементарен език - оксигенация.

В предишното, след филтрация, алкохолът се изсипва в съд и от височина се изсипва в различен съд. Това се прави няколко пъти. Принципът е същият, само че в XXI век.

Ето по какъв начин разредих алкохол до 43 градуса (можете да го разреждате с акуратност 1% благодарение на калкулатора за разреждане на алкохол ). Напълвам го в огромен резервоар. Слагам контейнера на печката с минимална мощ за отопление, затоплям алкохола до 60 ° C. Поставям въздушна помпа (за аквариум) в съда с алкохола и я включвам няколко часа. Какъв е резултатът?

1. Алкохолът е кондензиран с О2.

2. Вредните алкохоли с ниска точка на шупване се изпаряват.

3. Алкохолът става мек, мощен и с минимално наличие на нездравословни алкохоли.

По време на процеса на аерация се губят 2-3% от силата, написа уеб сайтът zdrave.to.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР