В мрежата беше публикувано видео, което показва как може да

...
В мрежата беше публикувано видео, което показва как може да
Коментари Харесай

Ето как се отваря кола без ключ за по-малко от минута

В мрежата беше оповестено видео, което демонстрира по какъв начин може да бъде отворен заключен Hyundai Elantra, в случай че ключовете останат в колата. Специалист се притича на помощ на притежателя на колата и се оправя със задачата за по-малко от минута.

Жител на канадския град Онтарио инцидентно затваря вратата на своя Hyundai Elantra с ключовете на контактния ключ. Оказва се, че вратите са блокирани. За да реши казуса, притежателят на автомобила вика пътна помощ, с цел да транспортира блокираната кола до профилирана работилница. Човекът с пътната помощ обаче взема решение казуса на място.

За да отвори изводи Hyundai, той употребява дребна надуваема възглавница с ръчна помпа. Техникът вкара устройството в процепа сред шофьорската врата и В-колоната и по-късно надува възглавницата, увеличавайки луфта. След това употребява мека кука, с цел да закачи лоста за отключване на вратата.

Всичко това лишава по-малко от 60 секунди. Още по-любопитно е, че отварянето по този метод не предизвиква щета на транспортното средство. Собственикът на колата, остава шокиран от бързо свършената работа, благодари на експерта и изключва алармата. Вижте.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР