В мрачния мартенски ден един бял трансперант с лекота привлича

...
В мрачния мартенски ден един бял трансперант с лекота привлича
Коментари Харесай

Любовно обръщение зарадва Михаела, но коя ли е тя? СНИМКА

В мрачния мартенски ден един бял трансперант с лекост притегля вниманието на минувачите. " Обичам те, Михаела ", четем на огромното платно, което е украсило парапет в Русе.

" Любовно пояснение към Михаела. А коя е Михаела? " чуди се русенец. Той споделя за любовното обръщение в мрежата, където случката буди смешки, само че и въпроси.

Някои дами се чудят коя ли е щастливката, а шегаджии се чудята за какво въпросния " Ромео " е избрал този метод да изрази възприятията си.

На белия плат виждаме и дата - 11. 15. 2021 - дали е датата, когато е почнала красива история, или тогава е свършила - информаци няма.

Изглежда, необикновените послания с текст и записка не губят своята роля, даже и в цифровия XXI век. Пример за това са множеството любовни послания, намерило израз в афиш, трансперант или жест, което добива известност в мрежата. Подобни случси имаше и в София, Пловдив и други

Някои романтици стигнаха и по-далеч, разкрасявайки с рози, колите на своите възлюбени. И до момента в който жестовете биват очевидни, за развиването на историята мрежата мълчи.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР