В Москва ученичка от седми клас е открита близо до

...
В Москва ученичка от седми клас е открита близо до
Коментари Харесай

13-годишната дъщеря на световен шампион по бокс почина след разговор с баща си 

В Москва ученичка от седми клас е открита покрай къщата си с съдбовни пострадвания. Инцидентът е станал в северната част на столицата на 11 ноември 2023 година

Всичко се случило, откакто момичето се скарало със фамилията си поради неприятния си триумф в учебно заведение.

Както оповестява Московский комсомолец, базирайки се на източник в Министерството на вътрешните работи, малко преди случая бащата на момичето, 44-годишният боксьор Григорий Дрозд, ревизирал бележника на щерка си и разговарял с нея за нейния прогрес.

Оказало се, че неотдавна момичето почнало да учи по-зле, макар че било добра ученичка. Ситуацията не устройвала родителите и бащата й лишава телефона. След това той отпътувал за среща с сътрудници.

Момичето останало у дома с братята си на 16 и 9 години и 42-годишната си майка.

По някое време дамата напуснала стаята, в която било момичето, а когато бащата се прибрал у дома, решил да се посъветва със брачната половинка си за обстановката с щерка си.

По-късно стана известно, че детето е тежко ранено. Според Starhit момичето е паднало от прозорец на 13-ия етаж. Бащата на момичето извикал кола за спешна помощ на място, само че ученичката умряла на път за болничното заведение.

Не бяха предоставени други детайлности.

Григорий Дрозд е професионален боксьор и тайбоксьор, състезателен коментатор, международен и европейски първенец в тези дисциплини. Сега той се занимава с социална активност и е член на Обществената камара на Руската федерация.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР