В Москва се регистрират случаи на повторно заразяване с ,

...
В Москва се регистрират случаи на повторно заразяване с ,
Коментари Харесай

Повторно заразяване с коронавирус, включително сред имунизирани в Москва

В Москва се записват случаи на наново заразяване с, в това число измежду ваксинирани. Това съобщи в ефира на телевизия „ Русия 1 “ кметът на столицата, представен от БНР.

Сергей Собянин изясни, че в множеството случаи се следи заразяване с новата разновидност на. По думите му по този начин нареченият делта вид е по-агресивен и по-заразен и за предпазването от него е нужен два пъти по-силен имунитет, в сравнение с при „ уханския “ вариант.
 Китай рекордьор във имунизациите с един милиард приложени дози Китай рекордьор във имунизациите с един милиард приложени дози
До момента Китай е използвал над милиард дози ваксини против Covid, заяви здравният орган на страната - повече от една трета от броя, у...

„ Затова виждаме наново заразяване и при имунизирани “, уточни Собянин и добави, че евентуално при мнозина ще се наложи реимунизация.

В Русия се следи внезапно увеличение за заболеваемостта от Covid-19. През последното денонощие в страната бяха регистрирани над 17 500 нови случая. Лидер по заболеваемост е Москва с 8300 случая. Следват Московска област и Санкт Петербург.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР