В Москва се проведе парад, посветен на 9 май, когато

...
В Москва се проведе парад, посветен на 9 май, когато
Коментари Харесай

Путин: Всяка идеология, внушаваща превъзходство, е престъпна и смъртоносна

В Москва се организира церемониал, отдаден на 9 май, когато Русия отбелязва Деня на успеха над Нацистка Германия.


В речта си съветският президент Владимир Путин упрекна Запада в опит да унищожи Русия и да постанова на останалия свят своята воля и правила.

„ Западните страни предизвикат спорове и преврати, унищожават обичайни полезности, с цел да могат да продължат да диктуват своите правила, които всъщност са система за обир и принуждение “, съобщи Владимир Путин.

Смятаме, че всяка идеология на предимство по своята същина е отвратителна, незаконна и смъртоносна. Въпреки това западните глобалистки елити не престават да претендират за своята изключителност, да настройват хората едни против други и да разделят обществото, да предизвикат кървави спорове и преврати, да сеят ненавист, русофобия, нападателен шовинизъм и да унищожават обичайните фамилни полезности, които вършат хората индивиди. “

„ Те като че ли са не запомнили до какво доведоха безумните упоритости на нацистите за международно владичество, не запомнили са кой разгроми това чудовищно тотално зло, кой се изправи да пази родината си и не пожали живота си за освобождението на народите на Европа “, сподели съветският президент


" Тяхната цел - и тук няма нищо ново, е да реализират раздробяване и заличаване на нашата страна, да зачеркнат постигнатото след Втората международна война, да разрушат дефинитивно системата на световната сигурност и интернационалното право, да задушат всички суверенни центрове на развиване. "

В изказването си той акцентира, че съзнателно се провокират настроения в редица страни за разрушение на мемориалите на Съветската войска, за основаване на фетиш към нацистите.

Сред присъстващите на централната естрада бяха водачите на Армения, Беларус, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан и Узбекистан Никол Пашинян, Александър Лукашенко, Касъм-Жомарт Токаев, Садир Джапаров, Емомали Рахмон, Сердар Бердимухамедов и Шавкат Мирзийоев, както и ветерани и посетители.

Парадът завърши обичайно с прекосяване на военна техника. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР