В Москва няма ограничения за влизане и излизане от града,

...
В Москва няма ограничения за влизане и излизане от града,
Коментари Харесай

Собянин: Няма ограничения за влизане и излизане от Москва

В Москва няма ограничавания за влизане и излизане от града, заяви кметът на съветската столица Сергей Собянин през днешния ден в изказване, публикувано в неговия формален канал " Телеграм ", съобщи ТАСС.

" Излизат редица информации, че придвижването в посока отвън града, както и в него, е прекратено. Това не дава отговор на действителността. Във връзка със засилените ограничения по осъществяване на верификационни действия е допустимо да зародят усложнения с напредването на транспортните средства. Няма никакви наложени ограничавания обаче за влизане и излизане от Москва ", съобщи градоначалникът.

Освен това Собянин помоли московчани да се доверяват единствено на публични източници на информация. " Призовавам ви да продължите да пазите успокоение – в името на нашето единение и публичната консолидация ", добави Собянин.

Междувременно московският департамент по превоза заяви, че краткотрайно се прекратява придвижването по река Москва, а работата на кейовете е  лимитирана. 

Властите в Краснодар обявиха, че не се възнамерява затваряне на Кримския мост. Движението по него сред Кубан и Крим продължава да се прави в естествен режим, прецизират от държавното ръководство на пътищата.

Губернаторът на Краснодарския край Вениамин Кондратиев сподели, че ситуацията в региона  не изисква въвеждането на спомагателни ограничаващи ограничения. " Ситуацията се намира под цялостен надзор ", написа той в " Телеграм ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР