В Москва е задържан един от най-големите криминални авторитети по

...
В Москва е задържан един от най-големите криминални авторитети по
Коментари Харесай

Кръстникът на руската мафия е арестуван от московската милиция

В Москва е арестуван един от най-големите престъпни ”авторитети ” по прякор Самосвал. Юрий Есин е бил задържан от сътрудници на московската милиция и Федералната работа по сигурност по обвиняване за изнудване и шикалкавене. Заедно с него са арестувани още шест души, членове на проведена незаконна група, ръководена от Самосвал.
Юрий Есин се счита за кръстник на съветската мафия. Първото си наказване той получава още, до момента в който е на 14 години през 1965 година. Тогава той е наказан на четири години излежаване на наказването в колония за малолетни. Междувременно основава лична тайфа, която става известна измежду полицията под името " Трета промяна ". Бандитите, отпред с Есин, ограбвали служащи, които се прибирали от вечерните си смени.

В началото на 90-те години мафиотът напуща Русия и се мести в Европа, където неведнъж е арестуван по обвинявания за връзки с съветската мафия. След следващия арест в Италия през 1997 година по обвиняване в " изпирането " на 6 милиарда $ от незаконни приходи Есин се връща още веднъж в Русия.

Към сегашния миг се правят оперативно - следствени мероприятия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР