В Москва е била подпалена колата на заместник-началника на 8-мо

...
В Москва е била подпалена колата на заместник-началника на 8-мо
Коментари Харесай

Москва: Пенсионерка подпали автомобила на шеф от Генералния щаб на армията с вик Азов е сила

В Москва е била подпалена колата на заместник-началника на 8-мо ръководство на Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация Евгений Секретарьов. Това оповестиха съветски медии, а в обществените мрежи се популяризира и видео от случая.

Според известията, BMW X6 на Секретарьов било паркирано в двора на къщата му в съветската столица, когато багажникът му горящ. Изгоряла е цялата задница на автомобила, а обвинена в подпалването е съседката - 65-годишната Елена Белова, която е била арестувана от чиновниците на реда.

От оповестеното видео се вижда, че при задържането си тя е повтаряла " Азов е мощ ". Според публицисти дамата е добавила, че е срещу войната в Украйна.

Близките на пенсионерката настояват, че два дни по-рано тя е била отвлечена, за което щерка ѝ е подала сигнал в полицията.

Според зетя на дамата тя е била похитена от чиновници на украинските сили за сигурност и хипнотизирана. След това, към този момент под внушаемост, по думите му, тя изпълнявала заповедите им. По думите му, похитителите поискали 500 000 рубли откуп, а околните ѝ намерили в жилището документи за направени от нея парични преводи и кредитни карти.

Самият Секретарьов е пояснил, че никого не подозира в палежа, а пенсионерката вижда за първи път.

Източник:

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР