В морето от разнообразни кулинарни програми, шеф-готвачи звезди и познати

...
В морето от разнообразни кулинарни програми, шеф-готвачи звезди и познати
Коментари Харесай

Дейв Майърс от Рокери-лакомници загуби битката с рака

В морето от разнородни кулинарни стратегии, шеф-готвачи звезди и познати от други сфери лица, които са решили да се отдадат на храната, не е елементарно да се отличиш. Кулинарната поредност на Военновъздушни сили " Рокери-лакомници " (Hairy Bikers) обаче не подсещаше никоя друга.
 Гордън Рамзи, Bank Balance, BBC One и за какво шеф-готвачът стана водещ на шоу, само че не кулинарно
Гордън Рамзи влиза в шоубизнеса

И няма нищо общо с кулинарията

В нея наблюдавахме пътешествията на Сай Кинг и Дейв Майърс с мотоциклет в търсене на най-страхотните храни в родната им Англия и по света. Талантливи готвачи и експериментатори, те се трансфораха в третите най-популярни кулинари на Острова след Джейми Оливър и Найджела Лоусън.

Вчера обаче почитателите им останаха покрусени от новината за гибелта на Майърс. 66-годишният готвач е умрял, заобиколен от фамилията и приятелите си в дома си на 28 февруари. Преди две години той заяви, че е болен от рак, без да прецизира какво тъкмо е болестта му.

" Всички, които познаваха Дейв, са съкрушени от гибелта му ", написа и сътрудника му от " Рокери-лакомници " Сай Кинг в Instagram. " Не съм сигурен, че можа да опиша с думи по какъв начин се усещам. Най-добрият ми другар потегли на пътешестване, в което към този момент не мога да го вървя след ", добави той.

Кинг употребява обявата, с цел да благодари за всички известия, получени от почитателите на предаването му, които изричат съболезнования за гибелта на Дейв Майърс. В България " -лакомници " се излъчва по 24 Kitchen.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР