В Монтана мъж на 36 години е паднал от четвъртия

...
В Монтана мъж на 36 години е паднал от четвъртия
Коментари Харесай

Оцелял по чудо: Работник падна от скеле на четвъртия етаж

В Монтана мъж на 36 години е паднал от четвъртия етаж на скеле и е останал незасегнат, оповестява Българска телеграфна агенция. Мъжът е правел външна изолираност на блок в регионалния град. Инцидентът е станал на 10 август към обяд. През идната седмица случаят ще се доизяснява от Инспекцията по труда в Монтана.

36-годишният мъж е ревизирал предпазното въже, то е държало крепко, все пак обаче, откакто увисва на него, с цел да стартира работа по изработката на топлоизолация, полита с главата надолу.

Колеги на мъжът подават незабавно сигнал на телефон 112.  На място идва екип от Центъра за незабавна здравна помощ в Монтана. Спешните медици откриват, че е жив. Оказват му първа помощ и го транспортира в хирургическото поделение на държавната болница „ Д-р Стамен Илиев “.

Направени са рентгенови фотоси и прегледи, след които се открива от лекарите, че няма счупвания, нито вътрешни разкъсвания или кръвоизлизи.

Ярослав Н. е уверен, че е имал голям шанс да остане жив и здрав по-късно рухване. Човекът споделя, че казусът още повече е засилил вярата му в Бог.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР