В момента заседава Изпълкома на футболния съюз, който трябва да

...
В момента заседава Изпълкома на футболния съюз, който трябва да
Коментари Харесай

Борислав Михайлов: Този расизъм се преекспонира, това е провокация

В момента заседава Изпълкома на футболния съюз, който би трябвало да дефинира кой ще го управлява краткотрайно. В изказване Борислав Михайлов съобщи, че не вижда виновност за това, че футболът у нас е слаб.

Повече детайлности вижте в директното включване от Бояна - Росен Станчев.

Всеки миг се чака да завърши съвещанието на Изпълнителния комитет на БФС. Със сигурност ще има избран човек, който ще управлява футболната централа до насрочването на изключителния конгрес, на който би трябвало да бъде определен новият президент на футболната централа. Още не знаем неговото име.

Дали ще има още оставки, изцяло е допустимо. Всеки човек от Изпълкома при излизането ще каже дали поема такава отговорност и дали чисто морално преценя да подаде своята оставка или не. Така че следва да разберем.

Иначе единственият, който е несъмнено, че подаде оставка и не предстои на коментар е Борислав Михайлов, който се задържа 15-на минути на Изпълкома и даде своя доклад пред членовете на управителното тяло на БФС. След това пристигна при публицистите и даде 40-минутна конференция. В нея той сподели, че би трябвало да се изтъкне на напред във времето това, което футболната централа е свършила през тези близо 14 години ръководство. И отхвърли да поеме отговорност и да носи виновност за неща, за които не е виновен.
Борислав Михайлов: Всеки човек си има право на персонален акт, когато си искаш си подаваш оставка. Аз знам, че не съм доста обичан в България, а би трябвало да е тъкмо противоположното, за това, което съм направил. В България никой не харесва съумелите хора, а аз съм много съумял човек. Значи за най-голяма неточност мъчно мога да ви кажа, за 14 години, може би съм бил прекомерно добър към безусловно всички. И този расизъм също се преекспонира, това също е провокация, не можеш да чуеш 4-5 души от 25 000 и да спреш мача, това не го разбирам аз изобщо.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР