В момента всяко послание, особено с такава тежест, се чете

...
В момента всяко послание, особено с такава тежест, се чете
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Не е моментът да обсъждаме за кой политически лидер говорят САЩ

" В момента всяко обръщение, изключително с такава тежест, се чете политически. Въпросът е по какъв начин тече разговорът със стратегическите сътрудници, каквито са Съединените щати. По времето на ГЕРБ тази връзка беше съвършена. Между нас и Съединени американски щати постоянно е имало положително съгласие. Всяка далавера, която се пробва да се прокара сега, е едно политиканстване ", разяснява Георг Георгиев от ГЕРБ в предаването " Денят ON AIR ".

Трябва ли Съединени американски щати да посочат името на политическия водач, за който се твърди, че е получавал подкупи от някои от глобените лица.

" Това не зависи от нас и не е моментът да го обсъждаме. Един водач несъмнено е заснеман в офиса на един от посочените глобени. Ако се направи по-детайлен обзор на събитията, ще видим, че има забавни съвпадения ", съобщи Георгиев пред Bulgaria ON AIR.

Запитан дали от Съединени американски щати са предиздвикали Бойко Борисов да назначи Даниел Митов за зам.-председател на ГЕРБ, Георг Георгиев отговори:

И дума не може да става за сходно нещо. Подредбата на листите и това какъв да е лидер, е инспирирано от метода, по който партията чете своя метод към гласоподавателя и какъв сигнал желае да излъчи. Г-н Митов излъчва обръщение за евроатлантизъм, за добра интеграция в институции, от които България е част. Всеки вид изказвания, че е натрапен извън, не кореспондира с профила на ГЕРБ.

По думите му, концепцията на хората, които са станали основоположници на свадите от последните седмици у нас, е да се насади боязън и злост към политиката. Всички да бъдат вкарани в общо тресавище и окаляни.

" Хора като ген. Атанасов, които през 2002 година застават в основата на сходни измами, са същите и през днешния ден. Отново от ген. Атанасов потегля слухът за някакво имагинерно подслушване. Тези хора по този начин са програмирани, това е школа на компромати. Школа на служби, които посредством сходен вид игри въздействат на съзнанието на хората. В основата на нещата не стои истината. Единствената цел на тези хора е тежък реваншизъм ", уверен е някогашният зам.-министър на външните работи.

Той е на мнение, че вътрешният министър Бойко Рашков би трябвало да работи, в случай че в реалност разполага с информация за осъществено закононарушение.

" Какво значи изявлението му: Когато преценява, тогава ще я изнеса?! Може ли това да бъде държание на вицепремиер?! ", настоя гостът на Ганиела Ангелова.

ГЕРБ е изправена пред това да се прави с духовете на някакви изказвания. Нямаме ясно изявен конкурент, означи още Георгиев.

" Не може да приказваш за това какъв брой си угрижен за държавния бюджет, а в идващия миг да назначаваш за началник на Национална агенция за приходите човек, който не си е плащал налозите и осигуровките. Човек, който е забъркан в данъчни закононарушения. Трябва да отговорят от кое място се появи господин Спецов. Някак се оказа, че не тъкмо се познава с господин Василев. Както господин Рашков не познаваше началника на кабинета си. С какво службите за сигурност са свързани с изборния развой? Поради каква причина се оказаха несъответствуващи? Мотивите са съшити с бели конци ", съобщи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР