В момента всичко е фокусирано върху COVID-a и пропускаме милиони

...
В момента всичко е фокусирано върху COVID-a и пропускаме милиони
Коментари Харесай

Маестро Камджалов: Задължителен хляб, задължителна ваксина, задължителен Моцарт – на всичко това бих казал абсолютно не

В момента всичко е фокусирано върху COVID-a и пропущаме милиони жертви. Мен ме тормозят наркодилърите, които вървят всеки ден към учебните заведения. Имаме цялостно деформиране на фокуса и детето би трябвало да е върхова полезност във всяко едно отношение.

Това съобщи пред бТВ диригентът Йордан Камджалов в коментар по тематиката за опцията за имунизация против ковид на деца от 5-годишна възраст.

Независимо какво се гласоподава, в каквато и да е посока, което да е наложително – наложителна минерална вода, наложителен самун, наложителна ваксина, наложителен Моцарт, наложителен Чехов – на всичко това бих споделил безусловно не. Независимо от кое министерство идва. Никакви форми на задължителност не трябва да се ползват към хората. Единствената форма на задължителност е уважението – към хората и към себе си, акцентира маестрото.

Според него ситуацията е изключително и България е изправена пред стресова обстановка, в която не може да вземе единично решение.
Йордан Камджалов: Необходим е ремонт и то в международен мащаб, освен на нашето държавно управление
" България се нуждае от доста дълбинни промени ", разяснява за " Хоризонт " световноизвестният ни диригент Йордан Камджалов, който от годин...
Прочети повече
Целият свят е тотално комплициран по повод уважението си към индивида. Човек заслужава да получава цялостно присъединяване в личните си решения – би трябвало самичък да взема решение дали да живее като Бог или като мравка, счита Камджалов, който посочи, че застава зад достиженията на науката.

Аз съм безспорен почитател на науката и считам, че там са свободните хора, само че нямам доверие в задължителността.

Камджалов, който е татко на 5 деца – някои от тях живеят в чужбина, някои в България, разяснява още, че и той и те са преболедували COVID-19 и насочва вниманието в друга посока:

Едно дете на 10-годишни не може да реши какъв цвят да са му маратонките, а камо ли за здравето, за бъдещето. От това, което слушам от хора, живеещи в Австрия, в Германия, е, че с тяхната народна власт е свършено. Това мен ме тормози. Те споделят, че с техните медии, с техните здравни системи е свършено. Не знам за какво се прави това непрестанно уязвяване на хората посредством внасяне на неустановеност, сподели още Йордан Камджалов.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР