В момента всички наши опоненти са се впрегнали да ни

...
В момента всички наши опоненти са се впрегнали да ни
Коментари Харесай

Марешки: Помагам на милиони българи, само ние не сме корумпирани

В момента всички наши съперници са се впрегнали да ни нападат по всевъзможни способи. Защо? Защото поддръжката за ВОЛЯ пораства! Никой не се хвърля да нападна някой слаб и безперспективен. Това е повече от ясно. Това счита водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки, който е обвинен за изнудване.

" След като обявихме новата ни самодейност за безплатните медикаменти за пенсионери над 65 година и възпитаници до 4 клас, както и 50% по-ниски цени на медикаментите за възпитаници до 8 клас, враговете ни напълно полудяха от завист ", разяснява той.

" Радвам се, че от ден на ден стават хората, които мислят с главите си и не се поддават. Ние останахме в този парламент единствената партия, която не е оцапана с корупционни схеми и подмолни далавери. Продължавам да оказвам помощ на милиони българи, както съм го правил 30 години. Моите сътрудници в Народно събрание -също. Явно това не се харесва на някои наши съперници и са впрегнали цяла подмолна машина против нас! Нищо. Това единствено ни прави по-силни и по-мотивирани да вървим напред! Пък кучетата дано си лаят! ", счита още Марешки.

Той не е склонен и с лансираните социологически изследвания, които оставят партията му отвън идващото Народно заседание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР