В момента все още няма засилен трафик, очаква се в

...
В момента все още няма засилен трафик, очаква се в
Коментари Харесай

Очаква се засилен трафик в края на почивния ден

В момента към момента няма засилен трафик, чака се в следобедните часове трафикът в почивния ден да се ускори, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На главните пътни артерии към столицата ще има екипи на полицията. Разположени са към 120 екипа на територията на цялата страна. Екипи на Главна дирекция " Национална полиция " също работят през почивните дни.

Ежедневно се засичат фрапантни нарушавания. През миналата седмица служителите на реда са открили недееспособен лидер, който ръководи МПС с табели от друго транспортно средство. Колата въобще не е била записана. При инспекцията лидерът е показал удостоверение за ръководство на страна от Европейски Съюз, за което е открито, че е подправено. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Целта на полицията е не да се глобяват водачите, а да се обезпечи безпроблемно напредване на колите. При определяне на нахален лидер, жестоко нарушаващ разпоредбите за придвижване, ще бъдат взети незабавни ограничения.
 
От Агенция " Пътна инфраструктура " предизвестиха водачите да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост по път I-1 /Е-79/ Видин - Монтана, в региона на Видин, заради колона от тежкотоварни коли в посока Дунав мост II.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР