В момента военнослужещи от инженерните формирования в Българската армия извършват

...
В момента военнослужещи от инженерните формирования в Българската армия извършват
Коментари Харесай

Военни инженери извършват оглед и оценка на мостовете в Община Царево

В момента военнослужещи от инженерните формирования в Българската войска правят оглед и оценка на вредите на 3 мостови уреди в регионите, потърпевши от. Изготвят се планове за изграждане на мост, който да свързва централната част на Царево с кв. „ Василико “. Когато приключат огледите и анализите с кмета на община Царево и представители на Агенция „ Пътна инфраструктура “ ще бъде решено какви ще са идващите дейности.

От първия ден на бедствието Българската войска е подготвена да окаже помощ  както с персонален състав, по този начин и с високопроходима техника за изтегляне на бедстващи хора, доставка на артикули от първа нужда и вода за нуждаещите се, превоз на разнообразни товари. Представители на Въоръжените сили вземат участие в съвещанията на Кризисния щаб .

Военното министерство е в тясна съгласуваност с Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, „ Гранична полиция “ и други структури в засегнатите региони, реагирали навреме и които се отзовават, съгласно условията на локалния спешен щаб.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР