В момента ветото е наше - вътрешно. В момента сами

...
В момента ветото е наше - вътрешно. В момента сами
Коментари Харесай

РСМ сама си блокира пътя към ЕС, недоволен Ковачевски

В момента ветото е наше - вътрешно. В момента сами се блокираме по пътя на евроинтеграцията. Това съобщи македонският министър председател Димитър Ковачевски, представен от БГНЕС.

Той уточни, че периодите са доста ясно написани от закона.

" Предложението (за - б.р.) ще бъдe предоставено на държавното управление от страна на Министерството на правораздаването . В момента то се намира при специалистите. След това ще бъде изпратено в Народното събрание, в Конституционната комисия, която се управлява от ръководителя на Народното събрание ", изясни Ковачевски и добави, че по-късно, според законовите разпореждания и политическата воля, ще бъде проведено приемането на поправките в Конституцията.
 Мицкоски отсече: Без конституционни промени под български диктат
Мицкоски отсече: Без конституционни промени под български диктат

ВМРО-ДПМНЕ няма да върви против личния си народ

Той акцентира, че това би трябвало да се случи, тъй като е по-добре за Македония.

" Тя не би трябвало да бъде блокирана от вътрешната страна. Ако до момента имаше обсада на Македония извън, в този момент за първи път тя е отвътр е ", посочи министър председателят.

Той изрази убеденост, че от 120 депутати в Народното събрание голямото болшинство от тях са " за " еворинтеграцията на страната, без значение от честата Според Ковачевски този развой няма да спре.

Припомняме, с цел да бъдат признати конституционните промени при гласуването, те би трябвало да бъдат подкрепени от минимум 80 депутати. Промяната на Конституцията е едно от изискванията за започване на същински договаряния за участие на Северна Македония в Европейски Съюз.
 Любчо Георгиевски: За да си същински македонец, би трябвало да мразиш българите
Любчо Георгиевски: За да си същински македонец, би трябвало да мразиш българите

Дори и в лична вреда
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР