В момента вдигат тавана за държавния дълг на 10 млрд.

...
В момента вдигат тавана за държавния дълг на 10 млрд.
Коментари Харесай

Борисов към управляващите: Спрете се бе, дълг след дълг!

В момента подвигат тавана за държавния дълг на 10 милиарда Какво ги вършат тези милиарди? Така разяснява водачът на ГЕРБ оповестеното от през вчерашния ден от от финансовия министър Асен Василев предвиждано нарастване на дълговия предел на страната ни, по време на посещаване в храм в Кюстендил, предавано в страницата на някогашния министър председател във " Facebook ".

Борисов приказва за направеното от ГЕРБ за създаване и възстановяване на храмове и манастири, саниране на блокове и други

" Вижте по какъв начин наподобяват санираните блокове, откогато сме се дръпнали - нито един ", уточни той.

Във връзка с рецензиите на сегашната власт към направеното по време на неговото ръководство, Борисов съобщи: " Не било хубаво, еми направете си да ви е хубаво в този момент, с задължения. "

Стана ясно, че храмът, който посети някогашният министър председател, е бил освежен, само че средствата не са стигнали за част от плануваните действия. По отношение на това Бойко Борисов сподели: " Ще го реставрираме, като реставрираме страната отначало "

Той разяснява и оповестената през вчерашния ден информация за насъбраните отговорности на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ". " Пирогов " беше в окаяно положение. Който го питат, знае " Пирогов ". И като почнахме, поделение по поделение, по-късно желаеха да имат операционни ", означи някогашният министър председател. Той добави, че по-късно е била актуализирана и централната постройка на лечебното заведение и то станало " приказна болница ".

" Вчера прочетох някъде - 16 милиона задължения. 16 милиона дълг - Абе тия задължения ще ги заплащат ей тези деца. Спрете се бе, дълг след дълг, дълг след дълг! ", акцентира литерът на ГЕРБ.

" Нашите пари се виждат къде са дадени, на народа на хората ", сподели още Бойко Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР