В момента вървят преговорите на представителите на протестиращите енергетици и

...
В момента вървят преговорите на представителите на протестиращите енергетици и
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Делян Пеевски диктува решенията на сглобката

В момента вървят договарянията на представителите на протестиращите енергетици и миньори с парламентарните партии и държавното управление. Сорос Денков непосредствено назова представителите на протестиращите - лъжци.

В момента от една ръка разстояние следя национално изменничество в най-чист тип, примесено с голяма безочливост и невиждано българомразие.

Най-унизително за мен като българин е да чувам ръководещите от ПП-ДБ - Движение за права и свободи - ГЕРБ да пелтечат по какъв начин такива били условията на Европейския съюз и трябвало да ги осъществим - да си унищожим минната и енергийната промишленост, декларира водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Днес за следващ път стана ясно, че Делян Пеевски ръководи страната. Всички видяхме по какъв начин той диктува решенията и на представителите на ГЕРБ, и на представителие на ПП-ДБ. Като стартираме от ГЕРБ, които не направиха нужното в точния момент, с цел да запазим енергетиката ни, през ПП-ДБ, които излъгаха, че няма да закриват въглищните ни централи и стигнем до срещата през днешния ден, в която Делян Пеевски очевидно и присъщо за него, надменно диктуваше на сякаш ръководещата сглобка какво да взема решение.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР