В момента вали сняг в общностите на Centennial State, по

...
В момента вали сняг в общностите на Centennial State, по
Коментари Харесай

Денвър е изправен пред най-лошата снежна буря от 3 години с прекъсвания на пътуването, фута сняг се очаква във Front Range

В момента вали сняг в общностите на Centennial State, по време на това, което може да е най-голямото събитие, което ще засегне Денвър и Боулдър от три години.

Тази мощна зимна буря идва три години преди деня, в който Денвър видя последната си снежна стихия със мощно влияние, когато Mile High City видя над 2 фута сняг по време на бурята на 14 март 2021 година

Въпреки че центърът за прогнози на FOX не чака общи снеговалежи като бурята през март 2021 година, в Денвър към момента се чака да има над един фут сняг. Боулдър може да види още по-високи общи резултати.

Скалистите планини на запад са подготвени да съберат няколко фута сняг до времето, когато бурята отшуми по-късно в четвъртък и в петък.

Пътуването също се чака да бъде наранено, изключително по основните автомагистрали като междущатски автомагистрали 25, междущатски автомагистрали 70 и междущатски автомагистрали 80.

„ Може да зародят сложни до съвсем невъзможни условия за пътешестване в елементи от коридора Боулдър – западните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР