В момента в света се появяват нови заплахи и че

...
В момента в света се появяват нови заплахи и че
Коментари Харесай

Путин: Западът съзнателно сее хаос и тласка Украйна по самоубийствен път

В момента в света се появяват нови закани и че има разбърквания в развиването на многополюсния свят, съобщи съветският президент Владимир Путин пред участниците в срещата на ръководителите на отбранителните структури на ШОС и Оперативно-наблюдателно дело.

" Появяват се нови остри провокации, настъпват мощни геополитически промени. Пред очите ни се обрисуват контурите на един същински многополюсен международен ред ", сподели той.

Путин означи, че в Азия, Африка и Латинска Америка се основават нови центрове на развиване, които от ден на ден пазят своите национални ползи и суверенитет.

Според Путин взаимната работа в границите на ШОС и Оперативно-наблюдателно дело разрешава на основата на взаимно почитание и ценене на ползите на другите сполучливо да се контролират доста въпроси, свързани със отбраната от външни закани и обезпечаването на световна и районна непоклатимост.

Руският президент Владимир Путин съобщи, че естеството и мащабът на заканите вършат съдействието сред отбранителните организации по-важно.

" Трябва да работим дружно, с цел да създадем по-гъвкава и постоянна система за сигурност и съдействие, съответна на актуалните провокации, и тя може да се основава не на някакви митични неписани правила, които никой не е виждал, не на нечие владичество и монопол, а единствено на интернационалното право и зачитането на ползите на другите ", сподели Путин.

Той също по този начин посочи, че огромен брой тактически нуклеарни оръжия на Съединени американски щати се намират в Европа, до момента в който Русия " не дава на никого " своите оръжия, които има " в по-напреднал и съвременен тип от всяка друга мощ ".

Освен това съветският президент съобщи, че груповият Запад в продължение на доста години е " насърчавал геноцид и гнет в Донбас, като на процедура е трансформирал тази страна в колония... Украинският народ се е трансформирал в " таран против Русия " в ръцете на Запада, Киев е оборудван със западни оръжия и муниции и получава задгранични наемници. С всички тези дейности Западът тласка Украйна към " гибелен път ", сподели Путин.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР