В момента, в който технологичният напредък ни подари смартфоните, а

...
В момента, в който технологичният напредък ни подари смартфоните, а
Коментари Харесай

Как се появиха мобилните апликации при онлайн спортовете

В момента, в който софтуерният прогрес ни подари смарт телефоните, а ние получихме изключителната опция да носим дребни компютри в джобовете на дънките си, светът на онлайн залозите също се промени. Завинаги. Пред нас се откриха благоприятни условия, с които допреди това не разполагахме. Днес осъществяването на залог онлайн е по-лесно отвсякога, а свободата, която мобилните устройства ни предоставиха, е на практика без аналог.

Най-ценното, което мобилните устройства ни обезпечават, що се отнася до пристрастеността ни към онлайн
хазарта, е опцията за осъществяване на залог във всеки един миг и от всяко едно място, където се намираме. Това, несъмнено, идеално съответствува и с ползите на самите букмейкъри, защото неведнъж усилва броя на залозите, реализирани от техните клиенти. Следователно, и облагите им.

В днешно време не съществува уважаващ себе си онлайн
букмейкър, който да няма съответна мобилна версия на своя уеб страница или работещо мобилно приложение. Българските компании също не изостават в това отношение, като образец за това е букмейкърът Winbet. Осигурявайки на клиентите си качествена и надеждна Winbet мобилна апликация, компанията съумява да бъде конкурентна на пазара даже с огромните международни марки в областта на онлайн залозите. Букмейкър, който с днешна дата не обезпечава допустимо най-хубаво преживяване и функционалност за клиентите си от мобилни устройства, няма късмет да оцелее на пазара. Просто тъй като една огромна част от него е формирана от хора, залагащи най-вече от телефоните си.

Имайки поради това, измежду най-големите провокации пред фирмите за
залози е поддържането на техните приложения в безупречно положение. Когато през 2014 година Германия се изправи против Аржентина във финала на Световното състезание по футбол, срещата предстоящо бе обект на извънреден интерес от страна на залагащите. Изследване на App Attention Span даде данни, съгласно които повече от 30% от интервюираните са дали отговор, че незабавно биха създали залога си при различен букмейкър, в случай че при първичния им избор се усети някакъв бъг или закъснение на приложението.

Когато отчетем и обстоятелството, че огромна част от тези
залози ще бъдат направени в действително време, което още повече задължава приложението да работи безупречно, разбираме какъв брой значимо в действителност е нейното безпроблемно действие. Имайки поради и жестоката конкуренция сред другите букмейкъри, доста е допустимо при механически проблем да бъдат изгубени клиенти, които едва ли биха се върнали още веднъж.

Разбира се, би трябвало да имаме поради и проблемите, които могат да съпътстват постоянното
залагане от мобилни устройства. Безспорно фактът, че можем да създадем нов залог в границите на секунди, без значение къде се намираме, може да развие у нас неприятния табиет да го вършим все по-често. Представете си човек, който е развил взаимозависимост към своето мобилно приложение за онлайн залози, сходна на тази, която множеството хора имат към обществените мрежи, да вземем за пример. Голямата разлика тук е, че онлайн залозите се вършат с пари, а сходен вид взаимозависимост би могла да докара до пагубни финансови загуби.

Както към този момент посочихме, българският
букмейкър Winbet е образец за положително и функционално преживяване от мобилни устройства. Компанията е съумяла да извърши основни условия при направата на мобилната версия на своя уеб страница, измежду които бързо зареждане и навигация, комфортен за потребителя дизайн, съществуване на всички значими функционалности и благоприятни условия, с които букмейкърът разполага.

Бонусите са спомагателен инструмент, с който доста
букмейкъри се пробват да изкушат залагащите да смъкват точно техните приложения. В случая приказваме за бонуси, които бихте могли да получите, в случай че изберете приложението на дадена компания, без значение дали играете от смарт телефон или таблет. Усвояването на бонуса за мобилни устройства е изцяло идентично със общоприетите такива, които нормално получавате при регистрация - ще бъде нужно да разиграете получената сума по избран метод, разказан в условията на дадения букмейкър.

Важно е да се знае, че не е нужно да се прави депозит особено от персонален смарт телефон или таблет, с цел да се залага. Ако преди този момент сте подали средства в акаунта си през своя компютър, то вие имате достъп до тях и от мобилното си устройство. Разбира се, в случай че това е по-лесно за вас, можете да депозирате парите си и през съответната апликация или мобилна версия.

В умозаключение можем да обобщим, че най-голямото преимущество на приложенията за онлайн
залози е свободата: да играеш на всички места и когато и да е, без значение дали си в парка, в метрото или в офиса. Задължителна обаче е проявата на прочут самоконтрол, защото колкото по-лесно става за нас да залагаме, толкоз по-естествено идва и изкушението да го вършим още веднъж и още веднъж. А това постоянно води до отрицателни последици.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР