В момента, в който отидохме на мястото на сигнала в

...
В момента, в който отидохме на мястото на сигнала в
Коментари Харесай

Арестуваните журналисти: Ще търсим съдебна отговорност. ГДБОП: Не дължим извинение

В момента, в който отидохме на мястото на сигнала в Радомир, от храстите излязоха служители на реда с оръжия. Ще си потърсим правосъдна отговорност. Това съобщи журналистът от "Биволъ " Димитър Стоянов в предаването "Тази събота " по БТВ.

"Правихме журналистическо следствие. В една европейска страна, откакто сме потвърдили, че сме публицисти това държание е неприемливо ", добави задържаният румънски публицист Атила Биро.

"За какво да се извиня? Предполагам, че имате мнението, че публицистите имат повече права от другите жители. Тези публицисти се намираха в регион на местопрестъпление. Служителите, които са били там не са знаели кои са, по тази причина не дължа на никого опрощение ", безапелационен бе шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов.

"Вчера се извиних на основният редактор на "Биволъ " Атанас Чобанов. Обадих се по чисто човешки подбуди ", добави още Спиридонов.

По думите на Спиридонов е бил изработен скришен полицейски пост, който да причаква втората пратка с чували, само че на уговореното място се появили двамата публицисти.

"Аз ги приветствам за това, което са създали, само че те би трябвало да извършват законите на страната ни ", сподели шефът на ГДБОП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР