В момента, в който Елена Йончева реално предостави нещо по

...
В момента, в който Елена Йончева реално предостави нещо по
Коментари Харесай

Прокурор: Елена Йончева да даде записа, дотогава само приказва пред камерите

В момента, в който Елена Йончева действително даде нещо по записа „ Ало, Банов съм “, ще го изследваме, до тогава са единствено приказки пред камерите. Така краткотрайно изпълняващият началник на Специализираната прокуратура Димитър Петров, разяснява изявлението на лидерката на листата на Българска социалистическа партия Елена Йончева, написа izbori.bg.

Днес тя нападна прокуратурата с обвинения, че се пробва да потули информация по случая с Боил Банов. „ В момента, в който го даде, мога да разясня. Когато даде каквото и да е било, може да се прави оценка дали е относимо, ново или не повтаря други данни, които ние сме събрали “, уточни Димитър Петров. „ Трябва да се направи съпоставяне, дали това, което е обещано към този момент го имаме. Ще чуем какво има в този запис “, сподели още той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР