В момента, в който е възможно да има споразумение, постига

...
В момента, в който е възможно да има споразумение, постига
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Христо Иванов взриви обстановката

„ В момента, в който е допустимо да има съглашение, реализира се единодушие, в това число за по този начин наречената правосъдна промяна, основава се опция да има държавно управление и успокоение в страната, тъкмо в този миг Христо Иванов взема решение да взриви ситуацията и да сложи под подозрение постигнатото досега. “ Това съобщи Слави Трифонов в обява в профила си в обществената мрежа Фейсбук.

Лидерът на „ ИТН “ посочи няколко прилики сред своята партия и „ Демократична България “. По думите му и двете политически сили поддържат закриване на спецсъда и спецпрокуратурата, както и че „ столът на основния прокурор му е значителен поради въздействието на Движение за права и свободи “.

„ И в този момент с тези дейности Христо Иванов може да спре тези промени. Аз запитвам: Кой тогава е Движение за права и свободи? Защо го прави това? Нямам никаква визия “, написа Трифонов. „ Факт е, че в случай че не се върне здравият разсъдък и те не се сетят кой е главният зложелател, ще се отиде към предварителни избори и виновността за това ще е тяхна “, добави още той.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР