В момента в Корея има заразени само 27 000 от

...
В момента в Корея има заразени само 27 000 от
Коментари Харесай

Посланикът на Р. Корея у нас: Имаме само 27 000 заразени от началото на пандемията

В момента в Корея има инфектирани единствено 27 000 от началото на пандемията, а общо умрелите са 476 души, като дневно се разболяват към стотина. Ситуацията е следена, а управителният принцип на нашето държавно управление е следният: той се корени на три съществени степени - тестване, следене и лекуване, като тези правила се ползват без да се нарушават демократичните полезности и правата на жителите.

Това съобщи в " Денят стартира " по Българска национална телевизия посланикът на Република Корея у нас Н.Пр. Джънг Джингю.

Той посочи, че държавното управление също залага жителите прецизно да носят маски и да съблюдават обществената отдалеченост.

Според него както вирусът е инфектиран и минава държавните граници, по този начин и всички страни би трябвало да се обединят и да търсят решение, което да бъде за всички страни, а освен за някои от тях.

На въпроса по какъв начин могат да си сътрудничат Република Корея и България, той отговори:

" Можем да приказваме за три сфери на съдействие сред нашите две страни. Първата сфера е на опазването на здравето. Има търсене на медицински артикули, ориентирани към диагностициране и лекуване. Също по този начин шерване на политически опит и експертни отзиви. Другата сфера, в която бихме могли да си сътрудничим, това е сферата на осведомителните технологии, тъй като в същото време се постанова да се понижи и контактът сред хората ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР