В момента в ГЕРБ не си търсим кой да ни

...
В момента в ГЕРБ не си търсим кой да ни
Коментари Харесай

Росен Желязков: В момента не си търсим опонент, останалите партии умишлено търсят сбиване с ГЕРБ

" В момента в ГЕРБ не си търсим кой да ни е конкурент, защото това го вършат останалите партии, които съзнателно търсят " сборичкване " с партията на Борисов. ГЕРБ носи отговорност към своите гласоподаватели и се употребява с тяхното доверие. И трите държавни управления на Бойко Борисов потвърдиха, че могат да работят в обстановки на рецесия. Не сме изчаквали злорадо да се случи нещо неприятно, само че не можем да си мълчим при процеси, които ще бъдат мъчно да бъдат ръководени на фона на задаващата се зима ". Това сподели в предаването " Лице в лице " по bTV някогашният транспортен министър от ГЕРБ Росен Желязков.

" От година споделяме какво ще се случи с Коронавирус рецесията – че ще се закъса със обществените и икономическите ограничения. Компенсациите към този момент не могат да подкрепят предприятията, което демонстрира вяла политика в подкрепяне на стопанската система ", добави той.

По проблема с канадското поданство на Кирил Петков някогашният транспортен министър означи, че от партията ще създадат коментар по тематиката, когато по въпроса се произнесе Конституционният съд. Той добави само, че въпросът има три измерения – юридическо, политическо и морално.

Според него огромна част от актовете биха били атакувани във връзка с незначителност или незаконност, в случай че се потвърди, че Петков е имал и канадско поданство все още на встъпването му в служба като министър на стопанската система.
В момента социологията демонстрира, че Народното събрание няма да може да излъчи устойчиво болшинство. Вижда се, че няма и структура, при която две партии да могат да излъчат такова, тъй че ще се търси необятна поддръжка. Важно е идващото Народно заседание да действа не по-малко от шест месеца, с цел да се решат въпроси като бюджета за следващата година и антикризисните ограничения. Така че още занапред ще моля да се спре с тези червени линии и тази войнствена изразителност, която може да бъде отстранена с обединяване към смислени дела, разяснява Росен Желязков на въпрос за бъдещия парламент.

Той изрази мнение, че в случай че имаше и хартиени бюлетини, това би повишило изборната интензивност.
Запитан за случая с кораба " Вера су ", Росен Желязков изясни, че липсват групови дейности, тъй като наподобява, че министърът е оставен да се оправя самичък с казуса и не получава никаква поддръжка от кабинета.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР