В момента в гаража на Илон Мъск очаквано могат да

...
В момента в гаража на Илон Мъск очаквано могат да
Коментари Харесай

Знаете ли каква е била първата кола на Илон Мъск?

В момента в гаража на Илон Мъск предстоящо могат да бъдат открити всички модели на личната му компания Tesla, като не един път милиардерът е споменавал, че употребява другите коли според от това дали е с децата си или пък пътува някъде самичък. През годините милиардерът е бил засичан зад кормилото и на доста други коли, като едно от най-популярните видеа е това в което милиардерът получава новия си McLaren F1 на относително млада възраст.

Пред списание Forbes, милиардерът разкрива каква е колата, зад кормилото на която е стоял в първите си години като водач. Мъск споделя, че през 1994 година той закупува двуврато BMW 3 Series от поколението Е21 за сумата от 1400 $. Колата е създадена през 1978 година и разполага с бензинов 2.0-литров мотор с мощ от към 120 конски сили.

Мъск кара колата едвам две години преди случай с нея да ги раздели. По-късно в гаража на милиардера могат да бъдат срещнати още Jaguar E-Type, Audi Q7, BMW M5, Porsche 911, както и несъмнено, по-рано упоменатите Tesla Model S, Model X, Model 3 и Model Y.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР