В момента в България няма туристи на фалиралия туроператор Томас

...
В момента в България няма туристи на фалиралия туроператор Томас
Коментари Харесай

Няма изгонени от хотелите туристи на Томас Кук у нас

В момента в България няма туристи на банкрутиралия туроператор " Томас Кук ", които да са изгонени от хотелите, в които са настанени. Това съобщи за БНР Христо Галбачев - шеф на компанията " Астрал Холидейс ", която е представител на " Томас Кук " за България.

По думи на Галбачев сега по-важно от загубите, които понасят компаниите в туризма у нас, е да не пострада имиджът на България като туристическа дестинация.

Той прикани хотелиерите да не затварят прибързано поради това, че не са получили заплащания от банкрутиралия туроператор. Туристическите компании пък н е трябвало да притискат туристите да заплащат услуги, които към този момент са платили.
 Милиони губи туризмът ни след банкрута на
Милиони губи туризмът ни след банкрута на " Томас Кук " и то през 2020 година

Британското държавно управление със спецоперация за връщане на английските туристи

Според него е значимо до края на седмицата да се реализира схващане с сътрудниците на " Томас Кук ". Няма по какъв начин с магическа пръчка от днеска за днеска внезапно да се заплати за всички услуги, безапелационен бе той.

Галбачев акцентира, че преди всичко би трябвало всички близо 6000 туристи на " Томас Кук " да съумеят да се приберат и едвам по-късно могат да стартират договарянията с банкрутиралия туроператор.
 Ангелкова: Съдействаме на всички наранени от банкрута на
Ангелкова: Съдействаме на всички наранени от банкрута на " Томас Кук "

В момента нейни клиенти в България са към 2500 души
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР