В момента в България е в ход многоходова операция за

...
В момента в България е в ход многоходова операция за
Коментари Харесай

Николай Дренчев : В България е в ход многоходова операция за реставрацията на фашизма

„ В момента в България е в ход многоходова интервенция за реставрацията на фашизма, в която са включени всички запаси, с които реставраторите разполагат. Възможността за събарянето на паметника е дребна, само че значима в символно отношение част от този проект. Крайната му цел е да се реализира социалноинженерно прекрояване на обществото посредством законодателно обезпечаване на цялостната надмощие на една-единствена - политкоректната - мултикултурна, джендърбендърна, въглероднонеутрална agenda, която никой не е в положение да оспори ". Това написа в профила си във Facebook депутатът от " "  Николай Дренчев.

„ " доста пречи - ние нямаме задръжки да извикаме " Царят е гол! " и да отприщим лавината на признание на очевидната истина.

Включването на агитките в борбата за паметника също не е инцидентно събитие, а чудесно режисирана многостепенна интервенция - частица от огромната война против народа ни. Агитките имат роля във всички цветни революции, значима роля имаха и в Украйна през 2014 година, когато стартира подготовката на тази страна да бъде пратена на заколение против Русия.

Каквато и да бъде ориста на Паметника, той към този момент играе своята роля - както и Шипка, той ще е мястото, на което ще бъде даден отпор на силите, искащи унищожаването на българската страна и българския народ “ написа още Николай Дренчев. 

В целия свят има монументи в другите страни, които имат обща история между тях. Между тези страни има подписана конвенция всяка да се грижи за намиращия се на нейна територия монумент на другата страна. България също е подписала тази конвенция и с дейностите на актуалното американско държавно управление, представяно като  български кабинет, я нарушава. Действията на държавното управление не са националноотговорни, тъй като таман то би трябвало да съблюдава спазването на законите в България и подписаните от нея контракти, показва той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР